:: Forside
   :: Om os
   :: Hverdagen
   :: Indmeldelse
   :: Bestyrelsen
   :: Ledige stillinger
       Frivillige
       Vikarer
       Praktikanter
   :: Støtteforeningen

Vikarer til tilkald og ferie

 

I den Private integrerede børneinstitution Bommerhaven anerkender vi, at det er personalet der gør institutionen til det den er. Hermed menes, at vi prioriterer at have de dygtigste pædagoger og pædagog-medhjælpere der har ”det lille ekstra”. Men da vores faste personale kan blive syge og også har brug for at holde ferie, har vi brug for at have vores eget faste korps af vikarer.

 

Som vikar kan du blive ringet op aftenen inden vi har brug for dig, men det kan også være tidligt om morgenen den dag vi har brug for dig. Du kan selvfølgelig sige nej tak til at hjælpe, men som en del af din ansættelse forpligtiger du dig til at tage minimum 12 arbejdsdage på ½ år eller svarende til 2 dage pr måned.

 

Man kan have mange forskellige baggrunde eller former for erfaring med børnepasning, eller man kan være efterlønner og have arbejdet med mennesker i sit arbejdsliv.

 

Løn efter overenskomst.

 

Har du lyst til at høre mere om muligheden for at blive vikar, så ring til leder af Bommerhaven Mette på Tlf. 28835068. Eller send en ansøgning til lederteam@bommerhaven.dk Vi ansætter løbende vikarer og derfor er der ingen ansøgningsfrist.


   Bommerhaven   |   Tårnfalkevej 3   |   7100 Vejle    |   Tlf 28 83 70 61   |   lederteam@bommerhaven.dk
Design copyright © 2010 BSM-Reklame | kode BMS-Software - administration